facebook tracking
Fokusområde

Application software

Connect
Applikationskod för produkter

Idag pratar alla om Internet of Things eller IoT, oberoende av om det rör industriautomation, radiokommunikation, fordonsteknik, med-tech, ... you name it!

Vi på Tritech har utvecklat uppkopplade produkter inom dessa områden sedan 15 år tillbaka.
Vi är grymma på inbyggda system och har kompetenser inom hela kedjan; hårdvara, firmware, applikation och produktion.

Ofta jobbar vi med helhetsuppdrag, vilket gör att du som konsult på Tritech kommer få vara med att bygga och leverera fantastiska produkter i teknikens framkant.
I takt med att hårdvaran blir billigare, mindre och samtidigt starkare så kan man även på embeddednivå tillämpa tekniker som förut huvudsakligen var aktuella i serversammanhang, även om embeddedlösningar självklart ställer krav på att mjukvaran som ska integreras mot hårdvaran.
Vi behöver alltid fler duktiga utvecklare i gränslandet mellan hårdvara och moln, det som ofta kallas "fog Computing" med intresse av teknikområden som IoT, Micro services, Distribuerade System, DevOps och självklart embedded!

Vi tycker det är roligt att ta tekniska utmaningar och bygga innovativa produkter.
Är du också hungrig på spännande produktutveckling?

Arbetsplats och kultur

Vi brukar prata om "Tritechandan" och den kännetecknas av gott samarbete och stark gemenskap. Vi anordnar teknikkvällar med spännande ny teknik, sista fredagen i varje månad är "Tritech fredag" då håller vi informationsmöte och bjuder in någon intressant talare. Vi åker på konferens varje år vilket gör att vi lär känna varandra ordentligt. När vi inte träffas håller vi kontakt online genom olika verktyg - allt för att bygga ett starkt nätverk och god sammanhållning.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Vi är en kombination av konsult- och produktbolag och arbetar med utveckling av spännande teknik tillsammans med våra kunder

 • Spännande teknik

  Vi arbetar med den främsta tekniken inom embedded systems och Internet of Things (IoT). Tritech är ett bolag där tekniken alltid kommer på första plats och vi har under åren utvecklat över 600 produkter tillsammans med våra kunder.

 • Kompetensutveckling

  Tritech satsar mycket på kompetensutveckling - genom bredden i uppdrag, kunder och teknik kan du på kort tid utvecklas både tekniskt och i olika typer av roller. Vi har mentorer och anordnar ofta interna utbildningar och seminarier.

 • Nätverket Tritech

  På Tritech blir du en del av Tritech-nätverket som består av över 100 riktigt vassa utvecklare och arkitekter. Detta ger dig som medarbetare både inspiration i din egen utveckling men också trygghet då möjligheten till samarbete och stöd är mycket goda.

 • Trivsel och skoj

  På Tritech står trivsel högt på agendan. Jobbet ska också vara roligt och man ska trivas med sina kollegor. Varje fredag bjuder Tritech på frukost och på kontoret i Sundbyberg finns en egenbyggd bar som ofta används för afterwork och häng.

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tritech.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor