facebook tracking
Fokusområde

Embedded Software

Connect
Programmera inbyggda system

Tritech’s experttjänster inom embedded software omfattar mjukvaruutveckling med t.ex C/C++. Våra ingenjörer är specialister på realtidsoperativsystem och de flesta av marknadens processorfamiljer. Vi har stor vana av att utveckla strömsnålt, med krav på effektiv kod på liten ”footprint”.

Vi tar uppdrag som mjukvaruutvecklare och arkitekter och arbetar med mjukvara direkt på processornivå eller i realtidsoperativsystem. Många gånger är lösningarna vi tar fram komplicerade genom att utrymmet är begränsat, funktionaliteten stor, samt att produkten har specifika krav på prestanda.

När Tritech ansvarar för helheten arbetar vi enligt vårt egna verksamhetssystem med metodik som säkerställer snabbhet till marknaden, rätt kvalitet, testbarhet och förvaltningsbarhet samt automatisering av test och byggprocesserna. Vi har förståelse och erfarenhet av mjukvarulösningar som skall fungera autonomt i fält med extrema krav på tillgänglighet och möjligheter att uppgradera koden på distans.

Vi jobbar med Embedded Software

Arbetsplats och kultur

Vi brukar prata om "Tritechandan" och den kännetecknas av gott samarbete och stark gemenskap. Vi anordnar teknikkvällar med spännande ny teknik, sista fredagen i varje månad är "Tritech fredag" då håller vi informationsmöte och bjuder in någon intressant talare. Vi åker på konferens varje år vilket gör att vi lär känna varandra ordentligt. När vi inte träffas håller vi kontakt online genom olika verktyg - allt för att bygga ett starkt nätverk och god sammanhållning.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Vi är en kombination av konsult- och produktbolag och arbetar med utveckling av spännande teknik tillsammans med våra kunder

 • Spännande teknik

  Vi arbetar med den främsta tekniken inom embedded systems och Internet of Things (IoT). Tritech är ett bolag där tekniken alltid kommer på första plats och vi har under åren utvecklat över 600 produkter tillsammans med våra kunder.

 • Kompetensutveckling

  Tritech satsar mycket på kompetensutveckling - genom bredden i uppdrag, kunder och teknik kan du på kort tid utvecklas både tekniskt och i olika typer av roller. Vi har mentorer och anordnar ofta interna utbildningar och seminarier.

 • Nätverket Tritech

  På Tritech blir du en del av Tritech-nätverket som består av över 100 riktigt vassa utvecklare och arkitekter. Detta ger dig som medarbetare både inspiration i din egen utveckling men också trygghet då möjligheten till samarbete och stöd är mycket goda.

 • Trivsel och skoj

  På Tritech står trivsel högt på agendan. Jobbet ska också vara roligt och man ska trivas med sina kollegor. Varje fredag bjuder Tritech på frukost och på kontoret i Sundbyberg finns en egenbyggd bar som ofta används för afterwork och häng.

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tritech.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor