facebook tracking
Fokusområde

Embedded Software

Connect
Programmera inbyggda system

Tritech’s experttjänster inom embedded software omfattar mjukvaruutveckling med t.ex C/C++. Våra ingenjörer är specialister på realtidsoperativsystem och de flesta av marknadens processorfamiljer. Vi har stor vana av att utveckla strömsnålt, med krav på effektiv kod på liten ”footprint”.

Vi tar uppdrag som mjukvaruutvecklare och arkitekter och arbetar med mjukvara direkt på processornivå eller i realtidsoperativsystem. Många gånger är lösningarna vi tar fram komplicerade genom att utrymmet är begränsat, funktionaliteten stor, samt att produkten har specifika krav på prestanda.

När Tritech ansvarar för helheten arbetar vi enligt vårt egna verksamhetssystem med metodik som säkerställer snabbhet till marknaden, rätt kvalitet, testbarhet och förvaltningsbarhet samt automatisering av test och byggprocesserna. Vi har förståelse och erfarenhet av mjukvarulösningar som skall fungera autonomt i fält med extrema krav på tillgänglighet och möjligheter att uppgradera koden på distans.

Vi jobbar med Embedded Software

Arbetsplats och kultur

Vi brukar prata om "Tritechandan" och den kännetecknas av gott samarbete och stark gemenskap. Vi anordnar teknikkvällar med spännande ny teknik, sista fredagen i varje månad är "Tritech fredag" då håller vi informationsmöte och bjuder in någon intressant talare. Vi åker på konferens varje år vilket gör att vi lär känna varandra ordentligt. När vi inte träffas håller vi kontakt online genom olika verktyg - allt för att bygga ett starkt nätverk och god sammanhållning.

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tritech.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor