facebook tracking
Fokusområde

Student

Connect
Exjobb?

Är du master eller bachelorstudent (eller liknande) och letar examensarbete inom till exempel inbyggda system, mekatronik, datateknik, modern applikationsutveckling eller liknande är Du välkommen att ta kontakt. Vi har ett antal områden som vi vill utveckla där ett exjobb är en bra start. Vi skräddarsyr exjobbet tillsammans med Dig och ofta någon eller några av våra kunder så att frågeställningarna som arbetas med blir verkliga och industriella.

Många av våra exjobb är relativt sett tekniska. Vi ser dock gärna mer affärsorienterade exjobb, men de skall vara fokuserade mot våra områden enligt ovan.

Vi har kontinuerligt 1-3 exjobb igång.

Våra handledare är ofta yngre ingenjörer som kanske redan tidigare har gjort exjobb hos oss och därmed förstår utmaningar och kan hjälpa Dig som exjobbare att snabbt komma igång och leverera bra resultat.

Aktuella exjobbsområden under 2017: Internet of Things, säkerhet inbyggda, uppkopplade system samt Machine Learning.

Finns det inget för dig just nu, Connecta gärna med oss iallafall!

Arbetsplats och kultur

Vi brukar prata om "Tritechandan" och den kännetecknas av gott samarbete och stark gemenskap. Vi anordnar teknikkvällar med spännande ny teknik, sista fredagen i varje månad är "Tritech fredag" då håller vi informationsmöte och bjuder in någon intressant talare. Vi åker på konferens varje år vilket gör att vi lär känna varandra ordentligt. När vi inte träffas håller vi kontakt online genom olika verktyg - allt för att bygga ett starkt nätverk och god sammanhållning.

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tritech.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor