STUDENT

VÄX MED OSS

Är du student inom inbyggda system, mekatronik, datateknik, modern applikationsutveckling eller liknande är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Exjobb   
Vi har ett antal områden som vi vill utveckla där ett exjobb är en bra start. Vi skräddarsyr exjobbet tillsammans med dig, ofta tillsammans med några av våra kunder, så att frågeställningarna blir verkliga och industriella. Vi har kontinuerligt 1-3 exjobb igång.

Studentambassadörer 
Vi anställer även studentambassadörer vars uppgift är att vidareutveckla varumärkeskännedomen kring Tritech på olika relevanta lärosäten i Sverige.

Mässor & events
Vi vill gärna lära känna er studenter så bra som möjligt. Ni är därför varmt välkomna att höra av er till oss om det finns någon mässa eller något event som ni vill att vi deltar på. Följ oss på sociala medier för att få uppdateringar om vart vi kan ses i höst!

 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

HUR ÄR DET EGENTLIGEN ATT BÖRJA HÄR?

Vi har inhouse uppdrag där man kan sitta med väldigt erfarna människor

Här är det möjligt att utvecklas snabbt. Frida Lindberg började på Tritech under sitt ex-jobb 2016 och är idag konsultchef.

ARBETSPLATS & KULTUR

Vi brukar prata om "Tritechandan" och den kännetecknas av gott samarbete och stark gemenskap. Vi anordnar teknikkvällar med spännande ny teknik, sista fredagen i varje månad är "Tritech fredag" då håller vi informationsmöte och bjuder in någon intressant talare. Vi åker på konferens varje år vilket gör att vi lär känna varandra ordentligt. När vi inte träffas håller vi kontakt online genom olika verktyg - allt för att bygga ett starkt nätverk och god sammanhållning.

VI ERBJUDER

Vi är en kombination av konsult- och produktbolag och arbetar med utveckling av spännande teknik tillsammans med våra kunder

 • En möjlighet att få jobba med den senaste tekniken

  antingen i något av våra interna projekt eller på plats ute hos kund.

 • Fokus på din personliga utveckling

  både tekniskt och inom olika roller, med stor bredd bland uppdrag och bolag, interna utbildningar och teknikkvällar

 • Ett stort nätverk med riktigt duktiga ingenjörer

  Vi har mycket kompetens i huset, så oavsett om du är nyexad eller senior så har du alltid någon att lära dig av.

 • Konferenser, resor och aktiviteter

  Vi är en organisation som både stöttar och prioriterar gemenskap mellan våra anställda

 • En härlig kultur

  Vi är våra anställda och våra anställda driver flera initiativ i form av exempelvis löparklubb, innebandygäng och spelkvällar. Vi har till och med ett internt ölbryggeri som drivs av några anställda här på kontoret.

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tritech.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor