fokusområde

Student

Connect
Exjobb?

Är du masterstudent och letar examensarbete inom till exempel embedded systems, maskinteknik, mekatronik eller liknande? Då är du välkommen att ansöka till oss!

Tritech tar varje år emot duktiga studenter som skriver exjobb inom spännande och innovativ teknik.

Se nedan för aktuella exjobbsuppdrag.

Finns det inget för dig just nu, Connecta gärna med oss!

Arbetsplats och kultur

Vi brukar prata om "Tritechandan" och den kännetecknas av gott samarbete och stark gemenskap. Vi anordnar teknikkvällar med spännande ny teknik, sista fredagen i varje månad är "Tritech fredag" då håller vi informationsmöte och bjuder in någon intressant talare. Vi åker på konferens varje år vilket gör att vi lär känna varandra ordentligt. När vi inte träffas håller vi kontakt online genom olika verktyg - allt för att bygga ett starkt nätverk och god sammanhållning.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Vi är en kombination av konsult- och produktbolag och arbetar med utveckling av spännande teknik tillsammans med våra kunder

 • Spännande teknik

  Vi arbetar med den främsta tekniken inom embedded systems och Internet of Things (IoT). Tritech är ett bolag där tekniken alltid kommer på första plats och vi har under åren utvecklat över 600 produkter tillsammans med våra kunder.

 • Kompetensutveckling

  Tritech satsar mycket på kompetensutveckling - genom bredden i uppdrag, kunder och teknik kan du på kort tid utvecklas både tekniskt och i olika typer av roller. Vi har mentorer och anordnar ofta interna utbildningar och seminarier.

 • Nätverket Tritech

  På Tritech blir du en del av Tritech-nätverket som består av över 100 riktigt vassa utvecklare och arkitekter. Detta ger dig som medarbetare både inspiration i din egen utveckling men också trygghet då möjligheten till samarbete och stöd är mycket goda.

 • Trivsel och skoj

  På Tritech står trivsel högt på agendan. Jobbet ska också vara roligt och man ska trivas med sina kollegor. Varje fredag bjuder Tritech på frukost och på kontoret i Sundbyberg finns en egenbyggd bar som ofta används för afterwork och häng.

Sundbyberg

JÄRNVÄGSGATAN 10
172 35 Sundbyberg
Vägbeskrivning

info@tritech.se 08-410 120 00

Göteborg

Nordstadstorget 6
411 05 Göteborg
Vägbeskrivning

info@tritech.se 031-763 38 00
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor