facebook tracking
Fokusområde

Testutveckling

Connect

Tritech erbjuder experttjänster inom test och verifiering, från utveckling av teststrategi och workshops i testtekniker, till kompletta testteam för kortare eller lägre åtaganden. Vår fokus ligger inom test och verifiering av inbyggd mjukvara och industriella applikationer med höga krav på tillgänglighet, säkerhet och tillförlitlighet.

Test och verifiering har varit ett fokusområde inom industrin under många år. Som utvecklingspartner till våra kunder och fokus på hållbarhet i både affären och produktutvecklingen är det viktigt för oss att produkten och lösningen som vi utvecklar är testad och verifierad. Vi arbetar med ansatsen att test är integrerad del av utvecklingen. Det arbetssättet förutsätter en hög grad av automatisering. Alla våra testutvecklare har erfarenhet av testautomatisering, testramverk och behärskar nödvändiga programmeringsspråk.

Våra ingenjörer brinner för test och utveckling av mjukvara med hög kvalitet. Alla testingenjörer på Tritech är ISTQB certifierade på minst grundnivå. Vi erbjuder också våra kunder utbildningspaket för ISTQB kombinerat med testautomatisering och utveckling av testramverk.

EXPERTTÄNSTER inom software test & verification

 • Kompletta testteam
 • Införande av testautomatisering
 • Utbildning inom test, ISTQB och testramverk
 • Testutvecklare från enhets- till systemtest
 • Testledare med agil profil
 • Förändringsledning inom test
 • Workshops och seminarier i om aktuella ämnen

Arbetsplats och kultur

Vi brukar prata om "Tritechandan" och den kännetecknas av gott samarbete och stark gemenskap. Vi anordnar teknikkvällar med spännande ny teknik, sista fredagen i varje månad är "Tritech fredag" då håller vi informationsmöte och bjuder in någon intressant talare. Vi åker på konferens varje år vilket gör att vi lär känna varandra ordentligt. När vi inte träffas håller vi kontakt online genom olika verktyg - allt för att bygga ett starkt nätverk och god sammanhållning.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Vi är en kombination av konsult- och produktbolag och arbetar med utveckling av spännande teknik tillsammans med våra kunder

 • Spännande teknik

  Vi arbetar med den främsta tekniken inom embedded systems och Internet of Things (IoT). Tritech är ett bolag där tekniken alltid kommer på första plats och vi har under åren utvecklat över 600 produkter tillsammans med våra kunder.

 • Kompetensutveckling

  Tritech satsar mycket på kompetensutveckling - genom bredden i uppdrag, kunder och teknik kan du på kort tid utvecklas både tekniskt och i olika typer av roller. Vi har mentorer och anordnar ofta interna utbildningar och seminarier.

 • Nätverket Tritech

  På Tritech blir du en del av Tritech-nätverket som består av över 100 riktigt vassa utvecklare och arkitekter. Detta ger dig som medarbetare både inspiration i din egen utveckling men också trygghet då möjligheten till samarbete och stöd är mycket goda.

 • Trivsel och skoj

  På Tritech står trivsel högt på agendan. Jobbet ska också vara roligt och man ska trivas med sina kollegor. Varje fredag bjuder Tritech på frukost och på kontoret i Sundbyberg finns en egenbyggd bar som ofta används för afterwork och häng.

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tritech.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor