Vad arbetar du med på Tritech?
Team chef för ett 20-tal konsulter. Jag matchar konsulterna med uppdrag som passar och bidrar till att utveckla dem i den riktning som de vill ta sig. I rollen ingår även att jobba med hela Tritechs strategi, rekrytering och inte minst att få alla att trivas på Tritech.

Varför tycker du embedded system och IoT är så roligt att arbeta med?
Du jobbar oftast mot en fysisk produkt där du kan förstå och överblicka helheten av systemet. Att de inbyggda systemen nu kan kopplas upp mot internet, IoT, innebär nya tillämpningsområden och utmaningar som inte fanns tidigare.

Vad gjorde att du valde att börja jobba på Tritech?
Första gången direkt efter Mekatronik på KTH(-98) var det för att många från årskurserna före mig jobbade på Tritech och att stämningen verkade vara toppen. 2001 valde jag att börja på det företag som jag hade uppdrag hos. Jag fortsatte att ha kontakt med Tritech men nu som konsultköpare. 2011 var det dags för något nytt och efter en fika på Tritech gick jag ut som anställd med ett uppdrag som jag ville ha. Så svaret får bli rätt uppdrag och den så kallade Tritech-stämningen.

Vad är det bästa med konsultrollen?
Du har chansen att se många olika branscher och företag utan att byta arbetsgivare. En annan bonus är att du ofta får dubbelt så många kollegor, både hos kunden och på Tritech ;-)

boe.sjoberg@tritech.se

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tritech.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor