facebook tracking

Vad arbetar du med på Tritech?
Jag jobbar som mjukvaruutvecklare, just nu sitter jag i ett projekt för trådlösa elmätare i hemmet. Där är jag en del av ett team som jobbar med allt mellan utveckling av mjukvaran, verktygen runt omkring och testautomation.

Vad är det som är så roligt med IoT och inbyggda system?
Vad finns det att inte gilla med ”prylar som snackar”? Det intelligenta hemmet är något som man drömt om i många år, äntligen har vi nått över den tekniska ”puckeln” (tillräckligt billig hårdvara) för att kunna förverkliga det här. Det är otroligt spännande att vara en del av den här tekniska revolutionen.

Vad gjorde att du valde att börja jobba på Tritech?
Mina gamla kurskamrater från min master tipsade mig om att börja här.

Vad är det bästa med konsultrollen?
Förutom variationen i arbetsuppgifter är det bästa med konsultrollen är att man hela tiden pushas till att försöka utveckla sig själv för att kunna vara så pass säljbar som möjligt. Jag vill utveckla mig själv och det är skönt när även ens arbetsgivare står bakom en.

Vem är din största tekniska förebild?
Iron Man. Tony Stark har med hjälp av sin (relativt) mänskliga talang för teknik lyckats bygga upp sitt imperium. Och trots sin rikedom och sitt kändisskap så ägnar han sig fortfarande åt sin riktiga passion: teknik och filantropi.

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tritech.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor