Vad arbetar du med på Tritech?
Jag är chef för Tritechs lösningsorganisation i Stockholm - Affärsområde ansvarar för och driver åtaganden där Tritech har ett projekt- eller leveransansvar av lösning eller produkt. Ofta även innefattande efterföljande tillverkning, logistik och supporttjänster.

Vad är det som är så roligt med IoT och inbyggda system?
Jag brinner i grunden för att skapa affärsnytta för mina kunder genom hållbara och konkurrenskraftiga produkter och lösningar. IoT och inbyggda system är för mig en naturlig del i detta. I och med den snabba utvecklingen av teknologier och plattformar blir möjligheterna bara bättre och bättre vad gäller att kunna skapa effektiva system och nytta för våra kunder och deras användare.

Vad gjorde att du valde att börja jobba på Tritech?
Jag kom i kontakt med Tritech genom en företagsfusion för ett tio-tal år sedan. Då sökte vi riktigt vassa konsultkollegor med genuin förankring hos svenska industrikunder som verkade med produkter i teknikens framkant. Det hittades hos Tritech.

Tror att jag hittat den i särklass starkaste ”verktygslådan” av innovativa och kompetenta kollegor – ser inga gränser för vad vi kan åstadkomma tillsammans!

Berätta om något extra spännande du varit med om på Tritech!
Antar att man vill höra om någon teknisk eller affärsmässig landvinning, men ”top of my mind” hamnar nog en av våra skidresor. Den då vår VD Åke utlöste en lavin och forslade ner sig själv överraskande snabbt i ett moln av snö. Ingen skadades men flera av oss, inte minst Åke, blev en erfarenhet rikare. J

Vad är det bästa med konsultrollen?
Jag har haft förmånen att jobba med affärs- och produktutveckling i snart 30 år, men främst i ledande roller. Att få förmånen att arbete på uppdrag av olika kunder, ofta i olika branscher, ger i alla fall mig värdefulla insikter och erfarenheter som gör att jag ständigt utvecklas. Och förhoppningsvis kan även mina kunder tillgodogöra sig av det.

Vem är din största tekniska förebild?
Svårt att peka ut någon enskild person. Jag imponeras ofta i vardagen av både Tritechs och våra kunders ingenjörer som vågar tänka lösningar ”utanför boxen” – stort som smått – men utan att tappa fokus på realiserbarhet.

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tritech.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor