facebook tracking

Vad arbetar du med på Tritech?
Jag skapar programvara och kallar mig mjukvaruarkitekt/designer/utvecklare. Programmerare helt enkelt. Jag fokuserar på utveckling inom modern C++ och jag brukar arbeta i Linuxmiljö, så klart!

Vad är det som är så roligt med IoT och inbyggda system?
Jag har byggt applikationer för inbyggda system, desktops, servrar och cloud computing. Med IoT-lösningar kopplar man sedan samman alla dessa delar och det tycker jag är väldigt spännande.

Vad gjorde att du valde att börja jobba på Tritech?
Jag hittade Tritechs hemsida av en slump när jag satt och surfade och kände att det var dags för en förändring. Jag skrev därefter ett mail och frågade om de ville träffa mig och det ville dem. Under rekryteringsprocessen blev jag sedan övertygad om jag har hittat rätt företag och att detta skulle bli ett produktivt samarbete.

Berätta om något extra spännande du varit med om på Tritech!
Vi har regelbundet teknikkvällar där någon håller en presentation om något tekniskt ämne.Och det finns alltid pizza! Jag uppskattar verkligen dessa teknikkvällar.

Vad är det bästa med konsultrollen?
Tritech hittar alltid rätt kund och projekt till mig och om det finns någon tid över så får jag jobba med mina open-source projekt vilket är kul.

Vem är din största tekniska förebild?
Om jag måste välja en så väljer jag Alexander Stepanov men det finns många fler människor som jag använder för att lära av.

Jobba med mig

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tritech.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor