facebook tracking

Vad arbetar du med på Tritech?
Jag är VD och koncernchef. En hel del av min tid är jag engagerad i affärsutveckling för båda nya och existerande kunder.

Vad är det som är extra roligt som VD och koncernchef på Tritech?
Det som är extremt roligt, i princip varje dag, är att varje projekt vi jobbar med skiljer sig från det tidigare. Visst finns det likheter, men det kommer alltid något nytt med ett nytt projekt eller en ny kund. Människor runt omkring mig som arbetar med mig blir då flexibla, mer öppna för nya sätt, mer benägna att ändra sig för att nå projektmål och resultatmål. Kort sagt coolare, sådana man vill arbeta med och man vill utvecklas med.

Vi arbetar med paketerade lösningar (tjänster och produkter). Vi jobbar ständigt med förbättringar och det mesta vi gör är ständigt i förändring. Det händer saker. Jag gillar det.

Kulturen i bolaget är starkt. Alla gillar det de gör. Vi drivs till stor del av samma sak. Vi är engagerade i våra kunders lösningar och skapa resultat för kunderna. Vi gillar teknik och teknik som gör nytt. Det skapar stolthet i det vi gör och skapar varje dag.

Vad gjorde att du började på Tritech?
Jag blev rekryterad av dåvarande ägaren, som var ett riskkapitalbolag. Det var under 2005. De äger dock inte bolaget längre. Jobbet som presenterades kändes lockande, utmanande och passade tidsmässigt bra för mig och var ett bra nästa steg för mig. Det allra flesta saker som jag gjort på Tritech har varit enligt förväntningarna eller t o m bättre.

Berätta om något extra spännande som du varit med om på Tritech!
Det finns egentligen ingen enskild sak jag vill föra fram, utan det som jag verkligen tycker är otroligt är när vi på kort tid skapar ett resultat genom bra teamwork. Vi har vid flera tillfällen levererat produkter till marknaden på rekordkort tid. Att starta ett projekt och veta att inom t ex 6 månader skall detta vara ute i prototyper eller i fälttest. Och att teamet som ska leverera känner att vi kan klara det, vågar göra det, och tror att man kan lyckas. Då skapas kultur. Då formas bra team, som ger både teamen och de som arbetar i teamen självförtroende, som i sin tur skapar förutsättningar att göra om det, och t o m förbättra sig till nästa gång.

ake.wernelind@tritech.se

+46703709724

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tritech.se
  • Adam Chodorowski
  • Adeline Mercier
  • Åke Wernelind
  • Boe Sjöberg
  • Charlie Johansson
  • Christer Simonsson
  • Christofer Janssen
  • Edvard Collin
  • Fredrik Buddee
  • Frida Lindberg
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor