Vad arbetar du med på Tritech?
På Tritech sitter jag som konsultchef i mjukvarugruppen tillsammans med min kollega Boe. I min roll ingår personalhantering, sälj, rekrytering och employer branding. I grund och botten är jag utvecklare och innan jag gick med i ledningsgruppen på Tritech arbetade jag här som konsult inom både utveckling och projektledning. 

Vad är det som är så roligt med IoT och inbyggda system?
IoT är framtiden! Och helt ärligt, vem skulle inte tycka om att vara med och forma framtiden? Utöver att vara en viktig grundsten i IoT-utveckling är inbyggda system i sig jäkligt coola. Det är ju helt klart något visst med att se sina egna skrivna ord få komma till liv i på riktig hårdvara.

Vad gjorde att du valde att börja jobba på Tritech?
Efter att ha gjort mitt exjobb på Tritech och fått ett mycket gott intryck av både personal och arbetsmiljö blev valet av första ”riktiga” anställningsplats inte speciellt svårt. Familjaritet och en stark tilltro till andra människor och deras kompetenser är två kvalitéer som jag tror lockade mig mest.

Vad är det bästa med konsultrollen?
Måste nog påstå att det bästa med konsultrollen är möjligheterna för omväxling och nya utmaningar. Ingenjörsrollen är otroligt bred, och som konsult får du chansen att utvecklas på många plan.

Vem är din största tekniska förebild?
Mina kollegor, helt klart! Finns helt fantastiskt mycket både kompetens och kvalitéer i människor, och det finns inget roligare än att kunna ta del av det.

frida.lindberg@tritech.se

+46735536930

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tritech.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor