Vad arbetar du med på Tritech?
Jag arbetar på Development Maintence and Support (DMS) – teamet. 

 

Vad är det som är så roligt med IoT och inbyggda system?
Jag gillar utmaningen att arbeta med system som är utsatta för tuffa miljöer och på begränsad hårdvara! Om en ”ok” utvecklar får alla resurser i världen, kan den personen säkert lösa det kunden efterfrågar. Men det krävs något extra att göra samma sak med mycket begränsade resurser!

 

Vad gjorde att du valde att börja jobba på Tritech?
Tritech har under lång tid odlat en företagskultur som bygger på att medarbetarna ständigt utvecklas och får jobba med det som de tycker är intressant. Många företag säger att de gör det, Tritech var det först som jag kände verkligen levererade!

 

Berätta om något extra spännande du varit med om på Tritech.
Min andra dag hos Tritech fick jag i uppgift av min gruppledare att sätta samman en prototyp ”på något snyggt sätt”. Det resulterad i att jag fick stå med en slagborr och borra i väggarna på kontoret! Det kändes lite konstigt men snyggt blev det!

 

Vad är det bästa med konsultrollen?
Den varierande arbetsvardagen! Ena dagen sitter jag med att lösa databasproblematik, för att nästa bygga samman en prototyp, till att nästa dag bygga Linux kärnor. Mycket spännande och varierande!

 

Vem är din största tekniska förebild?
Neil Degrasse Tyson, astrofysiker vid Rose Center for Earth and Space, NY. Hans sätt att prata med sådant engagemang om sitt arbete inspirerar mig att ta mig an utmaningar, hur stora eller svåra de än verkar!

Jobbar du redan på Tritech Technology?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tritech.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor